Fysiotherapie Lombardijen

Houdt u in beweging!

Wij zijn een zorgpraktijk met diverse specialismen en hebben in de loop der tijd veel kennis en ervaring opgedaan op diverse vlakken in teken van betere zorg. De praktijk is al meer dan drie decennia een begrip in de wijk Lombardijen, te Rotterdam. In die tijd zijn wij meegegaan met de nieuwste ontwikkelingen binnen de zorg, kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel! Binnen onze praktijk zijn meerdere therapeuten werkzaam en meerdere zorgdisciplines aanwezig. Wij vullen elkaar goed aan en hebben een nauwe samenwerking, waardoor wij een goed team vormen. Op deze manier bent u verzekerd van een goede begeleiding tijdens het herstel van uw klacht.

Bij ons staat het individu centraal! Uw klacht en zorg heeft onze volledige aandacht. Wij richten ons op een doelgerichte aanpak van uw fysieke en/of mentale klachten en evenwel preventie van het terugkeren hiervan. Wij staan klaar om samen met u uw doel te bereiken!

Onze specialismen zijn: fysiotherapiemanuele therapie, SportfysiotherapieKinderfysiotherapieOedeemtherapie, Podotherapie, Medisch pedicure.

U vindt Fysiotherapie Lombardijen in Rotterdam-Zuid, deelgemeente IJsselmonde. Zie bereikbaarheid voor meer informatie. De praktijk is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een oefenzaal en AED apparatuur. Parkeren voor de deur is altijd mogelijk en is tevens GRATIS!

U kunt bij ons ZONDER VERWIJZING van de huisarts een afspraak maken! Wij behandelen desgewenst ook AAN HUIS!